For å være i forkant. Som andre har sagt før meg. Ikke få dårlig samvittighet a. Det funker med 2 skiver med gulost også. Dette er bare for å vise at man kan lage andre ting, litt inspirasjon, lizm. Bruk av restemat, for eksempel, for det er vel ikke bare meg og et par andre som er et produkt av 70-tallet. Restemat kan være perfekt.
Jenny, datteren min, fikk lapskaus i termosen her om dagen. Stas. De var flere som prøvde å lirke ut de siste kjøttbitene, men godt smakte det. Og spagettien fra i går, delte jeg bare opp i mindre biter, hadde i agurkbiter og kyllingrester. En klunk olivenolje på toppen og GUD så deilig det var å få brukt restene. Hurra. Quesedilla tar ca.10 minutter å lage, og de funker bra dagen derpå også, det vil jo si at du kan lage dem om kvelden mens du baker rundstykker, lager fiskekakefarse og triller kjøttboller. Neida, kødda. Men det med at å preppe og steke noen quesedillas tar max 10 minutter, er sant. Og de takler en natt i kjøleskapet.
Og vil du ha oppskriften på disse fiskekakeburgerne (fiskekaker fra REMA) så kan du laste ned link til en forhåpentligvis inspirerende, liten matpakkebok Ann Kristin Wang og jeg har laget for Steinerskolen. Og HURRA for Røtter som sponset oss med ingredienser.
PDF av Grønne Matpakker HER
Bla i Grønne Matpakker online HER
Matpakka di.
Reklamer