Fisketaco


Foto: Birgit Fauske

Fisketacos
Til 4 personer
½ kg torskefilet
1 ss meierismør
1 ss soyasaus
¼ rødkål, tynne strimler
½ vanlig hvitkål, i tynne strimler
1 rødløk, delt i 2 og finsnittet
2 vårløk, finhakket
1 avokado, i tnne skiver
½ agurk i staver
½ potte frisk koriander
dressing:
1 boks lettrømme
finrevet skall fra 1 lime
saften fra 1 lime
salt
ekstra limebåter til servering
8 tortillalomper

Legg tortillalefsene i sølvfolie i ovnen og varm dem opp. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt. Sett til side. Smelt smøret i en panne på middels varme. Når det har sluttet å bruse, ha i soyasaus. Etter ca 1 minutt, legg i fiskefiletene og stek til de er akkurat gjennomstekt og flaker seg lett (ca 3-4 minutter på hver side). Legg fisken på en tallerken og bruk en gaffel til å flake den opp med. Legg snittet kål, løk, agurk, avokado og fisk på tortillaene. Dryss over koriander. Server med dressing og ekstra båter med lime.

Tips!
Hvis du ønsker en taco med mer sting i så ha enten hakket jalapeno på toppen eller ha litt cayennepepper og kummin i dressingen.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s